Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Το σχέδιο κατάργησης των ελευθεριών μας και των δικαιωμάτων μας




Είναι ολοφάνερο ότι σχεδιάζουν την κατάργηση των ελευθεριών μας γιατί πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα κρύβεται ο διάβολος που τρέφεται από τους φόβους μας, χαίρεται να μας στερεί την ελευθερία μας και να μας βλέπει σκλαβωμένους στα πάθη μας, στην κατάθλιψη, στο άγχος, στο φόβο του θανάτου και της αρρώστιας, στην απελπισία. Θέλει να μας καταστρέψει γι' αυτό  συκοφαντεί το Θεό και την εκκλησία Του για να μας απομακρύνει από το Σωτήρα μας και να μας οδηγήσει στην πλάνη, την αίρεση, στην σκλαβιά και στον αιώνιο θάνατο.

Μάλλον του δώσαμε πολλή τροφή  και δικαιώματα με τις αμαρτίες και τα πάθη μας και του επέτρεψε ο Θεός να φέρει την επιδημία και την στέρηση των ελευθεριών μας μήπως ξυπνήσουμε από τον ύπνο της αμαρτίας και μετανοήσουμε.

Δεν μου φαίνεται καθόλου σωστό αυτό που κάνουν απέναντι στους ορθόδοξους χριστιανούς που έχουν δει τόσα θαύματα στη ζωή τους από το θαυματουργό σταυρό του Χριστού, από τις θαυματουργές εικόνες που μυροβλίζουν, από τα θαυματουργά λείψανα των Αγίων που ευωδιάζουν, από τη Θεία Κοινωνία που θεραπεύει την ψυχή και το σώμα από ψυχικές και σωματικές αρρώστειες, όταν απελπισμένοι οι χριστιανοί από τους επιστήμονες γιατρούς καταφεύγουν με πίστη στο Χριστό, στην Παναγία, στους Αγίους, στις εκκλησίες, στα Μοναστήρια και βλέπουν ολοφάνερα τα θαύματα στη ζωή τους.

Γιατί ο ορθόδοξος χριστιανός να μην μπορεί να πάει την Κυριακή στην εκκλησία να κοινωνήσει;
Ενώ μπορεί να πάει στο γιατρό, στο φαρμακείο, στο σούπερ μάρκετ  με αυστηρά μέτρα προστασίας.

Στην εκκλησία  δεν μπορούμε να έχουμε αυστηρά μέτρα προστασίας με απόσταση ο ένας από τον άλλο, όταν παρακολουθούμε τη Θεία Λειτουργία  και στη σειρά, όταν θα πάμε να κοινωνήσουμε;

Είναι τόσο δύσκολο και τόσο επικίνδυνο να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας και στην εκκλησία ώστε οι πιστοί να μη στερούνται τη Θεία Λειτουργία και τη Θεία Κοινωνία;

Όχι. Δεν είναι ούτε δύσκολο ούτε επικίνδυνο.

Πώς να το χαρακτηρίσω αυτό τώρα; Δε βρίσκω τα κατάλληλα λόγια.

Μήπως είναι αποτέλεσμα της απιστίας μας, σχέδιο απομάκρυσης των πιστών από την εκκλησία και τη σωτηρία της ψυχής τους, πόλεμος με μανία του διαβόλου εναντίον των πιστών να τους στερήσει το φάρμακο της ψυχής τους και τους σώματος;

Δε σκεφτόμαστε πόσο στενοχωρούμε το Χριστό με αυτά που κάνουμε εμείς οι αχάριστοι Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί μετά από τόσα θαύματα που έχουν κάνει  για μας και την πατρίδα μας  ο Χριστός μας, η Παναγία μας, οι Άγιοι μας;

Άραγε πόσο θα χαίρεται τώρα ο διάβολος που πέτυχε οι χριστιανοί να μην πηγαίνουν στην εκκλησία και να μην κοινωνάνε;

Πότε ξανάγινε αυτό στην ορθόδοξη Ελλάδα με τόσους λίγους θανάτους από επιδημία;

Λυπάμαι πάρα πολύ για την απιστία μας και την αμετανοησία μας.

Επίσης θέλω να πω ότι θα μπορούσαν την επιδημία να τη σταματήσουν από την αρχή.
Οι θάνατοι από την επιδημία είναι λίγοι σε σχέση με τον πληθυσμό και σε σχέση με άλλες αιτίες θανάτων και ασθενειών ώστε είναι υπερβολικά τα τόσα αυστηρά μέτρα.

Αλλά είναι σχέδιο να εξαπλωθεί και τα μέτρα να είναι σκόπιμα αυστηρά γιατί όταν μετά θα περάσει, το σχέδιό τους θα είναι η στέρηση των ελευθεριών μας, η κατάργηση του χρήματος, η παγκόσμια διακυβέρνηση, η μείωση του πληθυσμού, το ανακάτεμα των λαών για να μην υπάρχουν έθνη, να μην πιστεύουν στον αληθινό Θεό αλλά στον Αντίχριστο και στο διάβολο που επιθυμεί να τον λατρεύουν σαν Θεό και να τον προσκυνούν.

Και ανησυχώ γιατί αν δεν μετανοήσουμε και δεν αντιδράσουμε στην αμαρτία και στα παράλογα που μας λένε και που σχεδιάζουν και μας επιβάλλουν σύντομα έρχεται και η παγκόσμια διακυβέρνηση και ο Αντίχριστος ο οποίος θα έρθει σαν σωτήρας για να σώσει την ανθρωπότητα από τα παγκόσμια προβλήματα. Και δυστυχώς οι άνθρωποι θα τον ζητήσουν και θα τον αποδεχθούν για να τους σώσει γιατί θα έχουν χάσει από πριν την πίστη τους στο Χριστό. Θα πλανηθούν ακόμα και οι χριστιανοί που ανακατεύουν την ορθόδοξη πίστη με ανατολικές θρησκείες, με εκκοσμίκευση, με τον οικουμενισμό και με πολλές άλλες πλάνες γιατί έτσι χάνουν τη χάρη και τη φώτιση του Θεού και δε βλέπουν καθαρά.

Ποιος άραγε θα μείνει πιστός, αγνός και καθαρός  μέχρι το τέλος των δοκιμασιών;

Το σοβαρό θέμα που πρέπει να μας απασχολεί είναι όχι πώς θα γλιτώσουμε το σώμα από την επιδημία αλλά πώς θα σώσουμε την ψυχή μας από τον αιώνιο θάνατο. Γιατί ο Χριστός ξέρει πότε είναι η ώρα μας να μας πάρει κοντά Του και είναι ο μόνος που μπορεί να μας προστατεύσει αν αφεθούμε με εμπιστοσύνη στο θέλημά Του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου